Speideren


KFUK/KFUM-spederen i Varden kirke har vært drevet i mer enn 40 år. Da speidergruppene startet gikk jentene i KFUK  og guttene i KFUM. Nå er gutter og jenter  i samme speidergruppe.

 

 

 

Se speiderens hjemmeside

Varden-speiderne har tilbud til alle:

Familiespeideren med målgruppe barn fra 3 til 6 år i følge med egne voksne. Det betyr ikke at yngre og eldre barn ikke kan være med, men at oppgaver og program er laget for målgruppen. Barna må ha voksne som de er trygge sammen med seg på samlingene. Vi møtes ca. en søndag i måneden unntatt januar og februar, samt skolesommerferien.

Målet er å være mest mulig ute. Vi samles derfor på ulike steder ute en søndag kl.13.00 og er sammen i ca. 2 tiemr. Stedet vi samles går fram av halvårsplanen. På vanlige samlinger tar den enkelte med seg mat og drikke til seg selv. Det er vanlig av vi tenner opp grill for å steke pølser.  Ellers er det sosiial samvær mellom barn og voksne, samt f.eks. en løype med "poster" med spørsmål om natur eller samfunn.

 

Speiderene i skolealder (1. klasse til ungdommer) har møter i ungdomssenteret i underetasjen i kirken på torsdager mellom kl.17.30 og 19.00. Speidereren følger skoleferier og tar fri når skolen har fri. Vennligst hjelp de yngste speiderne med å ta på yttertøy/sko slik at de tåler å være ute i vær og vind. Speiderne bruker også å være en del ute på møtene.

Vi trenger flere speiderledere! Har du lyst til å bli speiderleder, -eller kanskje du allerede er leder, men har hatt en pause? Kontakt Christiane

Kontakt: Christiane Howli Dale, christiane.dale@lyse.net

Tilbake