Ny ungdomsleder og nytt tilbud for unge i Varden!


Vi er så heldige som har fått Alain Fassotte, som vår nye Ungdomsleder. Fredag 21. august starter Storhaugs nye tilbud for unge mellom 15 til 18 år. Les mer om Alain og ungdomstilbudet!

Intervju med Alain

Vil du si noen ord om hvem du er?

Jeg heter Alain Fassotte, 44 år og er prestestudent. Er gift og har tre tenåringsbarn hjemme på Våland. Har vært engasjert i barn og ungdom i mange år igjennom menighet og idrett. Delvis oppvokst på Storhaug og gått på Nylund skole.

Hvorfor vil du jobbe med ungdommer her på Storhaug?

Fordi jeg ønsker en kirke som prioriteter og tar ungdom på alvor. Ungdommen er en av våre viktigste resurser og jeg opplever at mange av dem bærer på mange store livsspørsmål som man ikke finner gode svar på, på internett. Jeg ønsker derfor være tilstede og lytte og dele mine erfaringer når de etterspør dem. Denne typen dialog er det lite av i samfunnet og min erfaring med ungdom er at de har mange slike spørsmål.

Vil du beskrive det ungdomstilbud, som starter opp i Varden kirke til høsten?

Det er et åpent lavterskeltilbud hvor ungdommen kan slappe av, være seg selv sammen med venner og bli akseptert som de er. Vi skal ikke legge skjul på at vi er kirke, men ting skal skje på ungdommens premisser med voksen guiding, Hva innholdet blir er litt opp til ungdommen. Her skal de få bestemme, lede og engasjere seg.

Følg oss på https://www.facebook.com/UVarden

 

Tilbake

Del